HATAY / ANTAKYA - Ovakent Yıldırım Beyazıt Ortaokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI ÖĞRENCİ, VELİ VE ÖĞRETMENLERİMİZLE COŞKUYLA KUTLADIK.

EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ..:)

Nis

Öğrencilerimizin geleceklerini inşa etmelerinde yardımcı olacak etkinliklerden biri olan Lise Tanıtım Gezi'sini gerçekleştirdik.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında nisan ayı etkinliklerimiz 5. 6. ve 7. Sınıf öğrencileri ve Türkçe Öğretmenlerimiz Hülya Balcı DEMİR, Hülya GÖÇER ve Murat DEMİR tarafından gerçekleştirildi.

Mrt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UZAY TEMALI RESİM YARIŞMASINDA OKULUMUZ 8/A SINIFI ÖĞRENCİSİ NEGİN ULUS 1. OLDU.

Mrt

OVAKENT YILDIRIM BEYAZIT ORTAOKULU MATEMATİK ZÜMRESİNİN DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATKILARIYLA HAZIRLANAN PROGRAMLA ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILINI KUTLADIK. ŞEHİTLERİMİZİ ANDIK.

Mrt

12 MART 2024'TEN 12 MART 1921 TARİHİNE ÖĞRENCİLERİMİZLE BERABER KISA BİR YOLCULUK YAPTIK.

Mrt

12 MART ETKİNLİKLERİMİZ İÇİN ÖĞRENCİ SEÇİMLERİMİZ VE ETKİNLİK PROVALARIMIZ TÜRKÇE ZÜMRESİ ÖĞRETMENLERİMİZİN KOORDİNELİ ÇALIŞMALARIYLA DEVAM ETMEKTEDİR.

Mrt

OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ SENANUR ŞAKİROĞLU TÜM SINIFLARIMIZDA ZORBALIK EĞİTİMLERİNE BAŞLADI

Şbt

Sobadan zarar gören öğrencimiz Sinan Çorak'ı evinde ziyaret ettik ve küçük yaştaki çocukların yanınıda anne/babası bulunmadan bu tür tehlikeli işler yapmaması gerektiğini anlattık.

Okulumuzda Öğretmenler Arası Ödüllü Satranç Turnuvası düzenliyoruz

Haz

Okulumuz Ovakent Yıldırım Beyazıt Ortaokulu ve kardeş okulumuz olan Ovakent Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu'nda Yusuf VURAL antrenörlüğünde ortak masa tenisi takımı ile birlikte takım forması oluşturulmuştur.

Şbt

Antakya geneli yapılan Masa Tenisi Turnuvasında oyuncularımız 4 aylık bir çalışma sonunda madalya almaya hak kazanmış, gösterdikleri centilmen davranışlardan dolayı da turnuvada gönüllerde yer edinmişirledir. Oyuncularımız İSLAMİDDİN KARACA'yı, Yahya GÜNDÜZ'ü ve Mustafa BUHARA ile birlikte antrenörümüz Yusuf VURAL'ı tebrik ederiz.

Oyuncularımızın Başarı Videosunu İzlemek İçin TIKLAYINIZ.