HATAY / ANTAKYA - Ovakent Yıldırım Beyazıt Ortaokulu

İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜ 103. YILDÖNÜMÜNÜ COŞKUYLA KUTLADIK VE MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY'U ANDIK.

12 MART 2024'TEN 12 MART 1921 TARİHİNE ÖĞRENCİLERİMİZLE BERABER KISA BİR YOLCULUK YAPTIK.

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yıl dönümünü Atatürk'ün "Bu marş bizim inkılabımızın ruhunu anlatır" sözüne uygun olarak İstiklal Marşı'mızın ruhuna yakışacak şekilde okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin emeğiyle coşkuyla kutladık ve Mehmet Akif ERSOY'u minnetle andık. 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı etkinlikler için kendilerine ve çalıştıran öğretmenleri Hülya BALCI DEMİR, Hülya GÖÇER ve Murat DEMİR'e teşekkür ederiz.

İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren Hiranur KURT (5. Sınıf) , Ela TEPE (6. Sınıf), Mehmet Fatih GÜNDÜZ (7. Sınıf) ve Sümeyye OCAK (8. Sınıf) adlı öğrencilerimizi tebrik ederiz. Hediyelerini iyi günlerde kullanmalarını dileriz.

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 10:21 - Görüntülenme: 254